ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спецпризначенці затримали біля суду у Києві кореспондента УНІАН, вдаривши кілька разів

24.10.2017, 10:52
Фото - "Детектор медіа"

Спецпризначенці у Святошинському райсуді Києва затримали 24 жовтня кореспондента УНІАН Сергія Лефтера та близько 20 прихильників Коханівського, повідомляє УНІАН.

Як розповів Лефтер, затриманих заводять в автозак. У деяких з них на обличчі кров.

За словами Лефтера, його декілька разів ударили. Попри те, що він кричав, що є журналістом, у нього вирвали посвідчення.

Нагадаємо, у ніч на 24 жовтня прихильники лідера добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського влаштували погром у Святошинському райсуді Києва. Активісти розгромили приміщення і почали зводити барикади з меблів, щоб перешкодити вивезенню Коханівського в ізолятор тимчасового тримання після оприлюднення рішення суду про перенесення засідання з обрання запобіжного заходу на 9.00.

У коментарі ІМІ Сергій Лефтер повідомив, що його разом з затриманими активістами привезли зараз до Шевченківського райвідділу поліції Києва, де в нього братимуть пояснення, що він робив під судом.

За словами Лефтера, його затримали разом з активістами, незважаючи на те, що він повідомляв, що він є журналістом і показував редакційне посвідчення.

“Я кричав, що я - журналіст, але в мене вирвали посвідчення під час затримання. Вдарили кілька разів по тулубу”, - розповів ІМІ Сергій Лефтер.

Світлина від Serhiy Lefter. Фото - Фейсбук Сергія Лефтера
Liked the article?
Help us be even more cool!