ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соловйов відвідав Маріуполь для підготовки пропагандистських сюжетів до 9 травня – ГУР

04.05.2022, 13:11
Фото – телеграм-канал ватажка бойовиків Дениса Пушиліна
Фото – телеграм-канал ватажка бойовиків Дениса Пушиліна

Російський пропагандист Володимир Соловйов відвідав заблокований окупантами Маріуполь для підготовки відповідних сюжетів до 9 травня. 

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про “радість” місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін”, – повідомляє ГУР.

Також, за даними розвідки, в Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рф, Сергій Кирієнко, який віднедавна став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО. Його основне завдання – підготовка “урочистих заходів” 9 травня.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого Управління ДБР та обрав запобіжний захід, тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену керівної політичної партії "Єдина Росія" Володимиру Соловйову.

Liked the article?
Help us be even more cool!