ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідчі СБУ попросили журналістів "Прямого" залишити будівлю Музею Революції Гідності

19.11.2020, 13:23
Фото – скриншот з відео Прямого каналу
Фото – скриншот з відео Прямого каналу

Слідчі Служби безпеки України попросили знімальну групу “Прямого” вийти з будівлі Музею Революції Гідності, де сьогодні відбуваються обшуки.

Про це повідомила кореспондентка “Прямого” Олена Чернякова під час прямого ввімкнення в студію.

“Щодо перешкоджання нашій роботі. Ми тут (у музеї. – Ред.) працюємо з 11-ї години. І після нашого першого включення, під час якого ми розповіли нашим глядачам про проведення обшуку, до нас звернулися слідчі СБУ з проханням покинути приміщення музею. Мовляв, слідчий не виявляє бажання, аби ми перебували в самому музеї на процесуальній дії. Але зауважу, що всі слідчі дії, вилучення документів і самі працівники СБУ працюють безпосередньо за зачиненими дверима. Ми ж працюємо в іншій кімнаті”, – розповіла журналістка. 

Як повідомила Нацполіція, на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва слідчі поліції Києва проводять обшуки в службових приміщеннях Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції Гідності, компанії-генпідрядника та за місцями проживання відповідних службових осіб. Обшуки проводять у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 364 (“Зловживання владою або службовим становищем”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!