ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одному працівнику окупаційного телеканалу "Маріуполь 24" повідомлено про підозру

Служба безпеки України повідомила про підозру в інформаційній співпраці з окупантами (ч. 6 ст. 111-1 ККУ) режисеру монтажу пропагандистського телеканалу “Маріуполь 24” Ігорю Бєлінському.

Про це йдеться в тексті підозри, оприлюдненій на сайті Донецької обласної прокуратури.

За даними слідства, Бєлінський почав співпрацювати з окупантами в листопаді 2022 року. Зокрема, він монтує пропагандистські програми під керівництвом автора програм, озвучує програми, забезпечує художню та технічну якість монтажу.

Ігор Бєлінський. Фото – сайт zradomir.com.ua

“Бєлінський І. Ю., усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, з корисливих та ідеологічних мотивів, перебуваючи на посаді режисера монтажу телеканалу “Маріуполь 24”, здійснював створення пропагандистського аудіовізуального продукту, достовірно знаючи про публічно комунікативний характер своєї діяльності та можливість поширення інформації через інтернет на постійній основі. 

Він сприяв виходу в ефір “Маріуполь 24” випусків, в яких поширюється пропаганда ідеї “русского мира”, підтримання воєнно-політичного курсу та надання інформаційної допомоги РФ, зокрема стосовно входження Донецької області в РФ в якості суб'єкта федерації”, – йдеться в тексті підозри.

Як повідомляв ІМІ, СБУ повідомила про підозру в інформаційній співпраці з окупантами технічному директору “Маріуполь 24” Артуру Вольфу та пропагандистці цього окупаційного каналу Ксенії Місюревич. А в листопаді 2023 року Маріупольська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно пропагандистки “Мариуполь 24” Софії Тетеріної: їй інкримінують колабораційну діяльність.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!