ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Серед загиблих унаслідок авіакатастрофи в Броварах – фотограф та військовий Микола Анацький

18.01.2023, 18:11
Фото – фейсбук Вікторія Навроцька
Фото – фейсбук Вікторія Навроцька

В авіакатастрофі гелікоптера в Броварах загинув фотограф, військовий, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС України Микола Анацький. Про це повідомляється на сайті МВС, а також повідомила у фейсбук заступниця директора Департаменту комунікації МВС Вікторія Навроцька.

Миколі Анацькому було 34 роки. Він народився і виріс у Бахмуті Донецької області. Був гвардійцем, служив у батальйоні “Донбас”. Потім перевівся до лав батальйону ім. Кульчицького. 

“Ми працювали разом чотири роки. Чіткий, професійний, ви неодноразово бачили його роботи у фотозвітах МВС. Справжній офіцер, друг… Скільки ми разом наїздили і назнімали. Завжди було так легко!  Це так не справедливо! Не має слів…” – написала Навроцька.

У Миколи лишилася дружина Вікторія, в березні народилася дочка Марічка.

Як повідомляв ІМІ, вранці 18 січня в Броварах поблизу дитсадка розбився гвинтокрил ДСНС. Унаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. 

За даними ДСНС станом на 15:00, за уточненою інформацією, після проведення ідентифікації, на місці падіння вертольота виявлено 14 загиблих осіб, з них одна дитина та дев'ять осіб, які перебували на борту. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що гелікоптер ДСНС, який розбився сьогодні в Броварах, неодноразово залучався до виконання завдань із транспортування особового складу, а екіпаж судна був підготовлений.

СБУ розглядає декілька версій трагедії, серед яких порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Liked the article?
Help us be even more cool!