ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Семенченко про підозру в обстрілі "112 Україна": Чому я в камері, а Медведчук – ні

17.05.2021, 16:08
Фото - 24 канал
Фото - 24 канал

Колишній народний депутат Семен Семенченку, якого СБУ підозрює в обстрілі телеканалу “112 Україна” в липні 2019 року, коментуючи підозру, зазначив, що Віктор Медведчук, на відміну від нього, залишається вдома, а не в СІЗО.

Про це Семенченко сказав у коментарі “Українській правді”.

“112 канал – канал країни-агресора, закритий завдяки санкціям РНБО на його власника Тараса Козака за фінансування тероризму. Тарас Козак наразі перебуває в бігах у Росії. Медведчука звинувачують за статтею “Державна зрада” і переводять під домашній арешт (хоча стаття не передбачає домашнього арешту). 

Доказом моєї провини, зазначеної в підозрі, є моя публікація у Fb (з вимогою до президента закрити телеканал NewsOne) і свідчення кримінального провокатора (того самого, який за кілометр від ветеранської бази закопав зброю, а потім викопав на камеру разом з СБУ). Висновок: Медведчук сміється над правосуддям, сидячи вдома, а Семенченко колекціонує звинувачення в одиночній камері”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня Служба безпеки України повідомила колишньому народному депутату Семену Семенченку про підозру в організації обстрілу телеканалу “112 Україна”, який стався в липні 2019 року. 

Про підозру Семенченку повідомлено за ч. 2 ст. 258 (“Терористичний акт”) Кримінального кодексу України. За інформацією СБУ, усе це відбувалося під час виборчої кампанії до Верховної Ради України. Цей теракт був використаний представниками Росії в гібридній війні проти України. 

У Києві в ніч на 13 липня 2019 року з гранатомета обстріляли фасад будівлі телеканалу “112 Україна”. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 (“Терористичний акт”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!