ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ затримала експоліцейського, підозрюваного в організації підпалу авто журналістки Радіо Свобода

18.08.2020, 10:00
Фото - СБУ
Фото - СБУ

Служба безпеки України викрила у Львові колишнього працівника Національної поліції, який за версією слідства, у січні цього року організував підпал автомобіля журналістки Радіо Свобода.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

Оперативники спецслужби встановили його місцезнаходження та на виконання рішення слідчого судді затримали.

Затриманому повідомили про підозру у межах кримінального провадження за ч.3 ст. 27 (співучасть у злочині ) та ч.2 ст. 347-1 (умисне знищення або пошкодження майна журналіста) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Як повідомляв ІМІ, 25 травня 2020 року Галицький суд Львова ухвалив рішення про позбавлення волі на п'ять років з трирічним іспитовим терміном обвинуваченого в підпалі автомобіля журналістки Радіо Свобода Галини Терещук 19-річного мешканця Хмельницького.

У справі підпалу фігурують ще двоє осіб – майор поліції Франківського району Львова Михайло Чердак, який переховується і перебуває у розшуку, та безробітний, раніше судимий Вадим Дмитренко. За даними львівських журналістів, чоловік відомий у кримінальному світі. Щодо цих двох підозрюваних порушено кримінальне провадження за статтею 347 ("Умисне пошкодження майна журналіста") ККУ.

30 січня у Львові підпалили автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук.

Liked the article?
Help us be even more cool!