ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила жительці Луганщини про підозру в глорифікації окупантів

Співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру жительці Луганської області, яка поширювала антиукраїнський контент, повідомила пресслужба відомства.

Відповідні дописи жінка поширювала в соцмережі “Одноклассники”, перебуваючи в окупованому Сватовому.

За даними СБУ, дописи вона публікувала з жовтня 2022 до травня 2023 року. У них вона підтримувала політику російського правителя Володимира Путіна та дії російських окупантів.

Фото – пресслужба СБУ

Серед іншого підорювана поширювала пости з так зв. “інтернет-газети” луганського колаборанта В’ячеслава Яковенка, спрямовані на дискредитацію українських військових.

Наприкінці минулого року зловмисниця за сімейними обставинами залишила тимчасово окуповану територію. Співробітники СБУ виявили її в Києві та повідомили їй про підозру в глорифікації окупантів (ч. 2 ст. 436-2 ККУ).

Як повідомляв ІМІ, раніше СБУ повідомила про підозру в колабораційній діяльності керівнику окупаційного “медіахолдингу ДНР” Миколі Черкашину.

СБУ повідомила про підозру в колабораційній діяльності співробітниці окупаційного “міністерства цифрового розвитку, зв’язку та масових комунікацій ЛНР”.

Liked the article?
Help us be even more cool!