ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт КВУ не працює через хакерську атаку

27.08.2020, 13:21
Фото – cvu.org.ua
Фото – cvu.org.ua

На сайт громадської організації “Комітет виборців України” (КВУ) вчиняється хакерська атака. Про це “Детектору медіа” повідомив голова громадської організації “КВУ” Олексій Кошель.

За його словами, хакерські атаки на сайт тривають уже кілька днів.

“Ми робимо все можливе, щоб сайт почав працювати”, – сказав він.

Станом на 13.20 сайт Комітету виборців України не працює.

Як нагадує видання, 20 серпня Президент України Володимир Зеленський емоційно відреагував на критику Комітету виборців України щодо використання адміністративного ресурсу та агітації за бюджетні кошти. Про це написав у себе на сторінці у фейсбуку Олексій Кошель.

“Учора Президент В. Зеленський дуже емоційно відреагував на критику Комітету виборців України щодо використання ним та членом уряду адміністративного ресурсу та агітації за бюджетні кошти. Дослівно: “Я не знаю, до чого тут символіка до мосту, який не робили… Хай  Комітет побудує цей міст замість мене…” 

Хочемо нагадати В. Зеленському, що будівництво мостів не відноситься до компетенції громадських організацій. Точно так само, як не відноситься і до повноважень Президента України, чітко визначених ст. 106 Конституції України.

Вважаємо, що агітація за державний кошт та використання адміністративного ресурсу – це стандарти періоду Віктора Януковича. Саме тому представникам владної команди не варто шукати шпарини в законодавстві для того, щоб займатися прихованою агітацією, а необхідно зосередитися на виконанні своїх прямих державних обов’язків”, – зазначив Кошель.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада призначила місцеві вибори в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!