ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд вимагає від Youtube заблокувати канали соратників Навального

27.07.2021, 13:55
Фото – detector.media
Фото – detector.media

Роскомнагляд Росії вимагає від компанії Google заблокувати Youtube-канали соратників російського опозиціонера Олексія Навального – Леоніда Волкова, Володимира Мілова і Георгія Албурова. 

Про це повідомили самі опозиціонери, інформує Радіо Свобода.

Волков опублікував повідомлення від служби підтримки Youtube (належить корпорації Google), у якому процитовано лист Роскомнагляду.

Російське відомство стверджує, що акаунт Волкова містить "заклики до масових заворушень, ведення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку, інформаційні матеріали організацій, визнаних небажаними".

Youtube попередив, що, якщо Волков не вилучить контент, сервіс може заблокувати його акаунт. Про отримання такого самого листа розповіли і Мілов з Албуровим. У каналів Волкова і Мілова понад 100 тисяч підписників, вони активно їх використовують, на відміну від Албурова.

Олексій Навальний перебуває під вартою із січня 2021 року. Його затримали після повернення з Німеччини, де він лікувався після отруєння. У лютому його відправили в колонію на два роки та вісім місяців у справі "Ів Роше".

Як повідомляв ІМІ, 26 липня Роскомнагляд заблокував у Росії сайт опозиційного політика Олексія Навального та ще 49 сайтів.

Liked the article?
Help us be even more cool!