ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни почали готувати пропагандистів на Луганщині – ЦНС

24.03.2023, 16:08
Фото – medium.com
Фото – medium.com

Російські окупанти виділили 1 мільйон 200 рублів на “навчання журналістів” серед молоді тимчасово захоплених районів Луганщини.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"На грантові кошти адміністрації президента РФ, тобто Владіміра Путіна, за планом буде діяти медіазона в Алчевську. Саме в ній до 30 листопада мають навчати підлітків “основам журналістики”, – зазначають в ЦНС.

Там зауважили, що, ймовірно, так окупанти шукають молодь з-поміж місцевих, готових просувати російські наративи, адже наразі на захоплених територіях більшість пропагандистів “місцевих змі” – ті, що приїхали з Росії. 

Як повідомляв ІМІ, пропагандист, обвинувачений в Україні в державній зраді, Кирило Вишинський незаконно приїхав до окупованого Луганська. Це випливає з повідомлення пресслужби Луганської академії культури та мистецтв, яка працює в окупованому місті й не евакуювалась у 2014 році.

Там зазначили, що Вишинський “докладно розповів про свій досвід роботи в українських та російських засобах масової інформації, а також дав слухачам низку рекомендацій щодо дотримання медіагігієни”.

Liked the article?
Help us be even more cool!