ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни глушать зв'язок у прикордонних населених пунктах Харківщини

16.12.2022, 14:26
Фото - korrespondent.net/
Фото - korrespondent.net/

Росіяни не лише продовжують обстрілювати прикордонні території Харківської області, а й активно глушать там мобільний зв’язок та інтернет. Йдеться про північ області, яка межує з Росією.

Про це повідомляє Громадське радіо.

"Ситуацію контролюють українські військові. Найбільша загроза йде з російсько-українського кордону кістяка української армії. Також щодня працюють наші розвідники", - повідомляє медіа.

У прикордонних містечках та селах залишаються цивільні громадяни, причому у деяких населених пунктах залишається 10-20 відсотків населення від довоєнного часу, а з деяких - люди майже не виїжджали.

"Загалом ситуація покращилася, зокрема, транспортна логістика. Особливо після того, як відремонтували міст через Печенізьке водосховище. Крамниці працюю, електрика є. Є деякі нюанси по зв’язку та інтернету, тому що росіяни намагаються глушити зв’язок. Через обстріли зазнають пошкоджень мобільні вишки, лінії електропередач, тому зв’язок там досить нестабільний, але все, що можуть полагодити фахівці, все це робиться", - цитує Громадське радіо свого кореспонлента та додає, що техніка росіян, яка глушить зв’язок, може дістати лише до прикордонних територій.

Через проблеми з інтернетом ускладнено навчання школярів, адже воно відбувається дистанційно.

Щодо роботи для населення, то в регіоні є проблеми, особливо у сільській місцевості. Більшість ферм, сільськогосподарських підприємств, де працювали місцеві мешканці, якщо не зруйновані, то заміновані.

Liked the article?
Help us be even more cool!