ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія оголосила в розшук Залужного, щодо якого раніше запустила ІПСО про зникнення

30.05.2023, 16:45
Фото: фейсбук Валерія Залужного
Фото: фейсбук Валерія Залужного

Росія оголосила у розшук Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Про це повідомляє Медіазона, яка виявила дані в базі розшуку міністерства внутрішніх справ РФ.

Як пише видання, слідчий комітет РФ у травні звітував, що заочно звинуватив Залужного та інших українських воєначальників через “обстріл мирного населення та цивільних об'єктів Донбасу” (стаття 356 КК).

Як повідомляв ІМІ, 24 травня Центр протидії дезінформації заявив, що росіяни запустили ІПСО про отримання Залужним важкої травми голови та осколкових поранень під Херсоном.

На спростування Центр страткому продемонстрував відео, де 20 травня Залужний онлайн брав участь у відкритті Міжнародної конференції з нагоди Дня науки в Національному університеті “Одеська юридична академія”.

Крім того, заступниця міністра оборони Маляр повідомила, що вкиди росіян про “зникнення” Залужного – це спроба деморалізувати військових у Бахмуті.

Російське пропагандистське агентство "РИА Новости" з посиланням на неназване джерело в силових структурах повідомило, що Валерія Залужного важко поранено на командному пункті поблизу Херсона: у нього травма голови, осколкові поранення і йому зробили трепанацію черепа.

Liked the article?
Help us be even more cool!