ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РФ запустила ІПСО, що Залужний дістав важке поранення під Херсоном, – ЦПД

24.05.2023, 17:30
Фото - Facebook-сторінка Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine
Фото - Facebook-сторінка Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Росіяни вигадали ІПСО, що головнокомандувач Валерій Залужний отримав важку травму голови та осколкові поранення під Херсоном. Це фейк і тому є відеопідтвердження, повідомили в Центрі протидії дезінформації.

На спростування ворожої маячні Центр стратегічних комунікацій демонструє відео, де 20 травня генерал Залужний онлайн бере участь у відкритті Міжнародної конференції з нагоди Дня науки в Національному університеті "Одеська юридична академія".

Крім того, заступниця міністра оборони Маляр повідомила, що вкиди росіян про "зникнення" Залужного – це спроба деморалізувати військових у Бахмуті.

"Росіяни запустили інформаційну хвилю про нібито зникнення нашого головнокомандувача Валерія Федоровича Залужного. Главком на місці. Робить свою роботу. Щойно спілкувались", – повідомила вона.

Зазначимо, що російське пропагандистське агентство "РИА Новости" з посиланням на неназване джерело в силових структурах повідомило, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного важко поранено на командному пункті поблизу Херсона: у нього травма голови, осколкові поранення і йому зробили трепанацію черепа.

Скрін з російського пропагандистського агентства РИА Новости
Liked the article?
Help us be even more cool!