ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія оголосила в розшук ведучу 1+1 Наталю Мосейчук

Фото – пресслужба 1+1 Media
Фото – пресслужба 1+1 Media

Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило в розшук телеведучу телеканалу “1+1” Наталю Мосейчук. Про це повідомляє російське пропагандистське медіа РИА Новости.

Пропагандисти нагадали, що минулого року слідчий комітет РФ порушив справу щодо Мосейчук “за заклики до насильства щодо російських льотчиків та їхніх близьких”.

Як повідомляв ІМІ, 2022 року голова слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив порушити справу проти української телеведучої телеканалу “1+1” Наталії Мосейчук. Причиною стало те, що вона “в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких”. Як повідомили в слідчому комітеті, Наталія Мосейчук “висловлювала людиноненависницьку позицію та реальні погрози”.

До того ведуча під час марафону “Єдині новини” відреагувала на повідомлення про чергове бомбардування України. Вона нагадала про відповідальність військовим і їхнім рідним. Зокрема, Мосейчук сказала, що дружини російських окупантів мають “боятися та розуміти, що рано чи пізно” вони овдовіють. А нареченим російських льотчиків порадила “знайти собі чорні хустки”.

Liked the article?
Help us be even more cool!