ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У рф хочуть порушити справу проти ведучої 1+1 Наталії Мосейчук

21.03.2022, 18:30

Голова слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив порушити справу проти української телеведучої телеканалу "1+1" Наталії Мосейчук. Про це повідомляє ДМ з посиланням на пресслужбу відомства.

Телеведучу намагатимуться притягти до відповідальності та оголосити в міжнародний розшук. Причиною стало те, що вона "в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких". Як повідомили в слідчому комітеті, Наталія Мосейчук "висловлювала людиноненависницьку позицію та реальні погрози".

Як пишуть російські ЗМІ, відеозапис ефіру з Мосейчук набуло розголосу після того, як його поширив у телеграм-каналі ексдепутат Ілля Кива.

Днями під час марафону "Єдині новини" Наталія Мосейчук відреагувала на повідомлення про чергове бомбардування України. Вона нагадала про відповідальність військовим і їхнім рідним. Зокрема, Наталія Мосейчук сказала, що дружини російських окупантів мають "боятися та розуміти, що рано чи пізно" вони овдовіють. А нареченим російських льотчиків порадила "знайти собі чорні хустки".

Зазначимо, що 20 березня російський телеграм-канал "Тройка" оголосив "охоту" на Мосейчук. Адміни каналу закликали підписників надсилати будь-які дані родичів, друзів ведучої, і "ми найближчим часом потішимо вас новинами про їхню долю".

Увечері цього ж дня телеграм-канал оприлюднив персональні дані ведучої.

"Мосейчук Наталья Миколаевна… как думаешь, сколько в крипте могут закинуть по приколу наши граждане чтобы тебе на выходе из квартиры… в Киеве... пробили голову ледорубом за послание к семьям наших летчиков? Думаем за пол битка в вашей Шумерии найдутся умельцы которые еще сделают это со стримом в прямом эфире)", – написано в каналі.

Зазначимо, що цей телеграм-канал також оприлюднює персональні дані українських військовослужбовців.

Скриншот ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!