ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський депутат запропонував "знищити" 20% населення, яке не підтримує Путіна

Фото – moscowtimes.ru
Фото – moscowtimes.ru

Депутат Держдуми Росії Андрій Гурульов запропонував ізолювати або знищити частину російського населення, яке не підтримує їхнього президента Володимира Путіна.

Про це він сказав в ефірі в пропагандиста Володимира Соловйова в ефірі телеканалу “Росія-1”, повідомляє The Moscow Times.

За його словами, зараз суспільство “на 80% довіряє президенту”. Він також упевнений, що Путін переможе на майбутніх президентських виборах у березні 2024 року. 

“І я хотів би, щоб у цьому нашому суспільстві, яке довіряє на 80% президенту, щоб уся ця гниль, яка залишилася, – вона має бути якщо не ізольована, то хоча б якось знищена”, – заявив Гурульов.

Як пише медіа, згідно з ідеєю Гурульова, “знищенню” може підлягати близько 20% російських громадян. Це приблизно 29 мільйонів людей, за даними Росстату, який оцінює чисельність постійного населення країни в 146,4 млн осіб.

Як писав ІМІ, навесні телеграм-канал “Белгород – Молния” звернув увагу своїх користувачів на фрагмент пропагандистської програми Володимира Соловйова, де депутат російської Держдуми Андрій Гурульов запропонував бомбардувати місто Шебекіно.

“Слід точково їх душити й довбати, наприклад Шебекіно. Я гадаю, там авіація розбереться, зокрема планувальними бомбами”, – заявив відставний генерал-лейтенант Гурульов.

25 вересня Незалежна міжнародна комісія ООН з розслідування порушень в Україні заявила, що деякі висловлювання, які лунають у російських державних та інших засобах масової інформації, можуть становити злочин підбурювання до геноциду.

Liked the article?
Help us be even more cool!