ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському ведучому на три роки заборонили в'їзд в Україну

21.10.2020, 11:25
Фото - instagram.com/b.korchevnikov
Фото - instagram.com/b.korchevnikov

Ведучому телеканалу “Россия-1” Борису Корчевнікову на три роки заборонили в'їзд в Україну через незаконне відвідування тимчасово окупованого Росією Криму. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України 20 жовтня.

Як повідомляє Держприкордонслужба, після появи в засобах масової інформації повідомлень про незаконне відвідування даною особою тимчасово окупованого Росією Криму, прикордонники провели додаткову перевірку та знайшли підтвердження порушення ним українського законодавства. 

“Як наслідок, Корчевнікову Б.В. винесено заборону в'їзду в Україну на 3 роки. Bін вилетів з території України авіарейсом “Київ-Стамбул”, - йдеться у повідомленні.

При цьому Держприкордонслужба зауважує, що ні завчасна інформація, ні доручення правоохоронних органів відносно Корчевнікова про порушення українського законодавства до них не надходили.

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2020 року стало відомо Служба безпеки України закрила кримінальне провадження проти телеведучого "России-1", генерального директора православного телеканалу "Спас" Бориса Корчевнікова, який відвідував окупований Росією Крим.

У середині жовтня 2019 року до Києва приїхав російський телеведучий каналу "Россия-1", генеральний директор російського православного телеканалу "Спас" Борис Корчевніков. Пізніше він опублікував фотографії з Києво-Печерської Лаври і монастирів УПЦ (МП).

Бориса Корчевнікова внесено в "Чистилище" сайту "Миротворець". За повідомленнями російських ЗМІ, він відвідував Крим після анексії через закриті Києвом пункти пропуску.

Корчевніков відвідував Крим і після 2014 року. Так, у липні минулого року він опублікував в Instagram фото на тлі аеропорту в Сімферополі, а також виклав фото з геолокації "Кримські гори" і "Ореанда".

 У серпні 2020 року російській співачці Наталії Іоновій (псевдонім “Глюкоза”) на 3 роки заборонили в’їзд на територію України через відвідування окупованого Росією Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!