ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російській блогерці Мітрошиній на три роки заборонили в'їзд до України

09.01.2020, 10:18
Фото – Instagram
Фото – Instagram

8 січня співробітники Держприкордонслужби проставили заборону в’їзду до України терміном на три роки громадянці Росії 1994 року народження Олександрі Мітрошиній. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

“Російську блогерку, яка порушила правила в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим, прикордонники виявили в “Борисполі” під час виїзду з України. Вона саме проходила оформлення на рейс до Мінська. Їй було доведено рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави та проставлено відповідну відмітку в паспортний документ”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначено, вона в’їхала до України декілька днів тому через залізничний пункт пропуску, оскільки стосовно неї на момент перетину кордону не було обмежень щодо в'їзду, а також жодної інформації, що вона незаконно відвідувала тимчасово окуповані території.

Як повідомляв ІМІ, 6 січня в Києві на зустрічі Олександри Мітрошиної зі своїми прихильниками поліція затримала двох активістів руху “Відсіч” – Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького. У русі заявили, що активістів побили прихильники Мітрошиної після того, як вони поставили запитання, чий Крим.

Поліція зі свого боку повідомила, що Овчаренко і Кальницький були затримані за “дрібне хуліганство”.

Сама Мітрошина назвала активістів “провокаторами” і звинуватила їх у зриві зустрічі.

7 січня Олександра Мітрошина у своєму телеграм-каналі визнала, що порушила закон України й незаконно в’їхала на територію Криму, і заявила, що готова прийняти відповідне покарання.

У МВС повідомили, що прикордонники оголосять про заборону на в'їзд до країни російській блогерці Олександрі Мітрошиній у зв'язку з незаконним відвідуванням окупованого півострова Крим.

Liked the article?
Help us be even more cool!