ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДПСУ заборонить в’їзд до України російській блогерці, яка відвідувала окупований Крим

08.01.2020, 11:08
Фото – Instagram
Фото – Instagram

Державна прикордонна служба України оголосить про заборону на в'їзд до країни російській блогерці Олександрі Мітрошиній у зв'язку з незаконним відвідуванням окупованого півострова Крим. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України на офіційній сторінці у фейсбуці.

“Росіянка Олександра Мітрошина не мала заборони на в'їзд в Україну. Кордон вона перетнула через залізничний пункт пропуску, під час перевірки не встановили, чи відвідувала вона тимчасово окуповану АР Крим. Тому вона і перетнула кордон з нашою державою. Після конфлікту, який трапився вчора (6 січня. – Ред.), прикордонники оголосять про заборону в'їзду блогерці Мітрошиній у подальшому”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, 6 січня в Києві на зустрічі Олександри Мітрошиної зі своїми прихильниками поліція затримала двох активістів руху “Відсіч” – Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького. У русі заявили, що активістів побили прихильники Мітрошиної після того, як вони поставили запитання, чий Крим.

Поліція зі свого боку повідомила, що Овчаренко і Кальницький були затримані за “дрібне хуліганство”.

Сама Мітрошина назвала активістів “провокаторами” і звинуватила їх у зриві зустрічі.

7 січня Олександра Мітрошина у своєму телеграм-каналі визнала, що порушила закон України й незаконно в’їхала на територію Криму, і заявила, що готова прийняти відповідне покарання.

Liked the article?
Help us be even more cool!