ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські пропагандисти завезли на ЗАЕС масовку для псевдореферендуму – "Енергоатом"

26.09.2022, 13:32
Фото – Енегроатом
Фото – Енегроатом

Російські окупанти завезли на Запорізьку атомну електростанцію масовку для створення картинки псевдореферендуму. Про це повідомила пресслужба "Енергоатому".

"Чергову виставу вони влаштували біля Запорізької АЕС, видаючи запрошення масовиків за персонал атомної станції. Так, велика група чоловіків у цивільному дочекалася завершення змін на станції та змішалася з її персоналом, який вийшов після змін. Дорогою ряджені роздали інтерв’ю проросійським пропагандистським ЗМІ та вигукували слова підтримки Росії та псевдореферендуму, після чого пішли до автобуса, в якому проводилося "голосування", і показово заповнили бюлетені", – розповіли в пресслужбі компанії.

В "Енергоатомі" наголосили: цей факт учергове доводить, що серед патріотично налаштованих працівників Запорізької атомної станції ніхто не зголосився брати участь у псевдореферендумі. Тож пропагандисти знову були змушені робити "гарну" картинку для російських замовників.

Як повідомляв ІМІ, уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець опублікував список "міжнародних спостерігачів", які "спостерігали" за псевдореферендумом на окупованих територіях. У ньому – низка медійників, політичних оглядачів, редакторів, журналісти. Принаймні так вони себе називають.




Liked the article?
Help us be even more cool!