ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські окупанти захопили в Енергодарі приміщення інтернет-провайдера

16.06.2022, 10:03
Фото - netfreedom.org.ua
Фото - netfreedom.org.ua

Російські окупанти незаконно конфісковували майно енергодарського підприємства, яке надавало послуги зв'язку. 

Про це 14 червня повідомляється на фейсбук-сторінці Сил оборони Запорізького краю у щоденному інформаційно-бойовому зведенні сил оборони щодо стримання та надання відсічі російській збройній агресії.

Так, 13 червня в місті Енергодар співробітники так званої “народної міліції” під загрозою використання зброї захопили приміщення оператора зв’язку ТОВ “Інтернет Сервіс Груп”. На цей момент в Енергодарі вже більше двох тижнів відсутній інтернет і мобільний зв'язок. 

Як писав ІМІ, з початку окупації в місті припинили мовлення майже всі українські медіа. Так, в  березні місцеве телебачення Енергодара "ЕНТС" (Енергодарські телевізійні системи) через окупацію змушене було припинити мовлення. В квітні російські окупанти ввімкнули “Радіо росії”. В  наразі в місті глушать мовлення українських телеканалів і транслюють російське пропагандистське ТБ.

Також у квітні у тимчасово окупованому місті Дніпрорудне Запорізької області російські окупанти почали глушити мовлення українських телеканалів та запустили вісім російських каналів і три радіостанції.

Liked the article?
Help us be even more cool!