ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська пропаганда активно просуває тему перемовин – РНБО

03.11.2022, 11:02
Фото – np.pl.ua
Фото – np.pl.ua

У Росії пропагандистські медіа активно просувають тему перемовин.

Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації при РНБО.

"За словами Захарової (речниці російського МЗС. – Ред.), Росія завжди з усіма підтримує діалог навіть у найскладніших ситуаціях. Фахівці ЦПД фіксують просування теми переговорів Росією та конкретно Путіним і активну підтримку високопосадовців та ЗМІ РФ", – йдеться в повідомленні.

В РНБО зазначили, що "заяви щодо переговорів звучать дуже гучно, проте Росія наполягає, що переговори мають відбуватися на їх умовах".

"Подібні заяви спрямовані на західну аудиторію, щоб показати світу, що саме Україна не бажає припиняти війну. Переговорним процесом Росія планує призупинити бойові дії, щоб наростити військовий потенціал і продовжити окупацію України", – наголосили в Центрі протидії дезінформації.

Також у ЦДП нагадали: єдиною умовою можливих перемовин з Росією є негайне припинення війни проти України та виведення російських військ за кордон українських територій станом на 1991 рік.

Як повідомляв ІМІ, 1 листопада російські та проросійські телеграм-канали вчергове поширили старий фейк про те, що нібито польські ЗМІ опублікували матеріал про розділ України між сусідніми державами.

Liked the article?
Help us be even more cool!