ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рівненський журналіст-військовослужбовець отримав нагороду Міноборони

27.05.2024, 12:00
Ганна Калаур

Журналіст телеканалу “Рівне 1” Дмитро Тригубець, який служить в Збройних силах України, отримав нагороду “Знак пошани” після того, як був поранений у бою. 

Про це повідомляє представниця Інституту масової інформації у Рівненській області. 

Фото нагороди, нагрудного знаку “Знак Пошани”, Дмитро поділився у своєму Facebook. 

Журналіст телеканалу “Рівне 1” Дмитро Тригубець, який служить в Збройних силах України, фото з його Facebook

“Знак пошани” є заохочувальною нагородою Міністерства оборони України. Нею, зокрема, нагороджують за “бездоганну сумлінну службу (працю) та видатні заслуги перед Збройними Силами України”, – йдеться у наказі Міноборони “Про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства оборони України”. 

Як повідомляв ІМІ, Дмитро Тригубець висвітлював на телеканалі “Рівне 1” політичні теми. Торік він пішов служити за контрактом в 14-тій окремій механізованій бригаді ЗСУ. За словами Дмитра, він є піхотинцем, а офіційно – заступником командира бойової машини піхоти.

17 жовтня 2023 року під час стримування наступу ворога  в районі села Синьківка (Куп'янський напрямок на Харківщині) Дмитро отримав серйозне поранення ноги. Зараз він проходить реабілітацію.

Скріншот нагороди зі сторінки Дмитра Тригубця у Facebook

“Отримав поранення ноги в бою, відірвало частину коліна і перебило стегно в кількох місцях (...) Через пів року, думаю, стану в стрій”, – розповів представниці ІМІ Дмитро. 

Головний редактор “Рівне 1” Олександр Туз раніше розповідав ІМІ, що тематичну нішу Дмитра у медіа ніхто не зайняв, а телеканал підтримує його і чекає.

Дмитро Тригубець з колегами з “Рівне 1”, які відвідали його у госпіталі. Фото Павла Невесенка
Liked the article?
Help us be even more cool!