ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рівненські журналісти привітали колег, які захищають Україну

06.06.2022, 15:32
Журналістка Радіо Трек Ольга Мартинюк. Фото – скриншот з відео.
Журналістка Радіо Трек Ольга Мартинюк. Фото – скриншот з відео.

20 журналістів та медійників Рівного з нагоди Дня журналіста записали відеозвернення до своїх колег, які зараз захищають Україну в лавах ЗСУ та територіальної оборони.

Про це повідомила представниця ІМІ в Рівненській області.

У відео журналісти висловили підтримку і вдячність своїм колегам. Ідея записати таке відео виникла в редакторки сайту “ЧаРівне.інфо” Оксани Кравець.

“Я впевнена, що ми в такий спосіб показали, що попри всі, можливо, різні редакційні політики, попри те, що ми працюємо в різних редакціях, в складні часи журналісти можуть об'єднатись і підтримати одне одного. Слова вдячності нашим захисникам журналісти сказали у відео. Я думаю, що в такий час, коли вони перебувають на передовій, це додає їм сил, витримки, терпіння, наснаги, і ми всі, звичайно, чекаємо їх удома з перемогою”, – розповіла Оксана Кравець.

Наразі в лавах ЗСУ та тероборони служить власкор телеканалу ICTV Павло Шамшин, головний редактор сайту “Горинь інфо” Тарас Давидюк, редактор сайту “ЧаРівне.інфо” Олександр Курсик,  журналіст  “ЧаРівне.інфо” Дмитро Павлов, оператор НТН Артур Журов, редактор газети “Володимирецький вісник” Сергій Скібчик, а також  Вадим Махмудов та Павло Дутко.

Liked the article?
Help us be even more cool!