ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рівненська медійниця п'яною потрапила в ДТП

23.05.2022, 09:55
Фото – Четверта влада
Фото – Четверта влада

У Рівному ексжурналістка, а нині піарниця Ольга Ферар 21 травня о 22-й вечора потрапила в ДТП разом з депутатом облради Олександром Данильчуком. Під час інциденту обоє були в нетверезому стані. Їхню поведінку на місці аварії зафільмували, а відео згодом оприлюднили.

Про цю історію детально розповідається в матеріалі “Четвертої влади”.

Як пише видання, аварія сталася поблизу кафе “Gusto” на вулиці Мазепи. Водійка “тойоти ленд крузер” Ольга Ферар здавала назад і наїхала на авто “Хонда Акорд”, пошкодивши фару і бампер. Поруч з нею в авто перебував також п'яний ексголова Рівненської облради, нині депутат Рівненської облради від партії “Сила і честь” Олександр Данильчук, який і є власником авто. “Хонда”, яку пошкодили, належить прокурорці Рівненської окружної прокуратури Ользі Лихач. Її чоловік зняв на відео спілкування після ДТП та до приїзду поліцейських.

На відео знято суперечку між сторонами конфлікту. Вони вирішують, хто винен в аварії:

Ферар: Подожди, шо таке?  

Данильчук: Ти можеш сісти в машину?  

Ферар: Я можу сісти вісім раз у машину. Можу сісти 10 раз у машину.

Прокурорка: Окей.

Ферар: Окей, шо окей, бл*ть?  

Олександр Данильчук зрештою заявив: “Кому ви докажете? Ми виїжджали, і ви виїжджали, ви нікому не докажете. А я в етой області цар (це псевдо Олександра Данильчука, який за різної влади був у політичній верхівці. – Ред.). Я п'ять раз був головою в цій області, знаєш. Я виграю всі суди, щоб ви знали”.

У розмові з виданням Ольга Ферар казала, що п'яною не була і нікуди не їхала. Данильчук її “дуже близький друг, товариш не тільки по життю”. Підтвердила, що це машина, якою він користувався.

Через ДТП на Ольгу Ферар, як водійку “ленд крузера”, склали протоколи за трьома статтями, одна з яких – кермування в стані сп'яніння (130 Кодексу про адміністративні правопорушення). Від освідування вона відмовилася. Ця стаття є підставою для вилучення автівки під час воєнного стану на потреби ЗСУ.

Інші дві статті, які також приписали Ферар: частина 1 статті 126 (не показала або не мала документів на кермування авто) та стаття 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Речник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Поліщук у коментарі виданню так прокоментував цю ситуацію: “Водійка притягнута за 130-ю статтею. Автомобіль вилучений. Як це було із сотнями інших вилучених автомобілів у нетверезих водіїв. На Рівненщині всі рівні перед законом. Винятків немає”.

Після інциденту Данильчук не визнав, що є власником авто і повідомив, що в нього з Ферар “ніякі” стосунки. Ольга Ферар розповіла журналістам, що п'яною не була і нікуди не їхала. А вже згодом у своєму фейсбуці визнала провину: “Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих фактів, які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась. Ми усі помиляємось. Я помилилась більш ніж сильно. Не добивайте, бо я не витримаю”.

Скриншот Четверта влада

Як відомо, “тойоту” Данильчука вилучили на потреби армії, як це раніше траплялося в аналогічних випадках.

Нагадаємо, минулого року невідомі пошкодили авто Ольги Ферар. Вона пов’язувала інцидент зі своєю журналістською діяльністю, тоді вона працювала у виданні “Рівне.Онлайн”.

На місцевих виборах 2020 року Ольга Ферар балотувалася до обласної ради від ВО “Батьківщина”. У біографії, поданій до ЦВК у вересні, вказано, що Ольга Ферар працює менеджеркою з реклами в ТОВ “ЗахідТрансбуд”. Ця компанія належала кандидату в міські голови Рівного (нині секретарю міської ради) Віктору Шакирзяну, про підтримку якого на виборах вона повідомляла в соцмережах.

Liked the article?
Help us be even more cool!