ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Релоковане луганське медіа "Реальна газета" додало до свого логотипа "мужика з факелом"

Релоковане луганське медіа “Реальна газета” оновило свій логотип: тепер до назви білими літерами на червоному тлі додалося зображення меморіалу “Трудівникові Луганщини”.

У коментарі представниці ІМІ головний редактор Андрій Дихтяренко пояснив, що колектив відчуває сильну ностальгію за окупованим містом.

“І ми вирішили підкреслити наше коріння, щоб луганчани знали, що “Реальна газета” не забуває про рідний Луганськ і його жителів”, – розповів Андрій Дихтяренко.

Оновлений логотип "Реальної газети"

Він зазначив, що “Трудівник Луганщини” один з найвпізнаваніших символів міста і не присвячений якомусь комуністичному діячу.

“Він уособлює собою якраз місцеве населення, яке створювало і розвивало місто. У нас досі є сумніви, що цей памʼятник не декомунізують згодом, але поки що ми вирішили його акцептувати”, – зазначив головред “Реальної газети”.

Він додав, що авторка ідеї – редакторка сайту Олена Фєтісова.

Зазначимо, що містяни часто називають цей меморіал “мужик з факелом”. Його встановили на честь трудівників Луганської області в 1967 році.

Фото Олексій Заратуйченко

Як повідомляв ІМІ, у серпні 2023 року "Реальна газета" відновила мейл-розсилання.  Також медіа має план повернення медіа до Луганська після деокупації і хоче фізично працювати в цьому місті. У редакції також наголошують, що не розкривають своїх джерел на окупованій території навіть усередині колективу.

Liked the article?
Help us be even more cool!