ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ректор, якого звинуватили у тиску на студентку-журналістку, визнав, що був надто емоційним

05.11.2019, 14:11
Фото - ostroh.info
Фото - ostroh.info

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник, якого звинуватили у тиску на студентку-журналістку через надісланий інформаційний запит, визнав, що його реакція на це була “невиправданою та надмірно емоційною”. Про це йдеться у зверненні ректора, надісланому ІМІ.

“Я визнаю, що моя реакція на звичайний інформаційний запит від студентики другого курсу, була невиправданою і надмірно емоційною, а деякі мої висловлювання могли б отримати і дуже буквальне трактування. яке образило гідність присутніх на зустрічі студентів. За це я приношу свої вибачення і дякую студентам за критичну позицію, яку обов’язково врахую у подальшому спілкуванні”, - йдеться у зверненні.

Також ректор зазначив, що буде вдячний усім за подальший безпосередній діалог і нагадав, що його “двері завжди були, є і будуть відчиненими для студентів”. 

Крім того Ігор Пасічник закликав припинити хвилю ненависті та образ для уникнення подальшого непорозуміння.

Також він додав, що ситуація, яка склалася, наштовхнула його на ідею провести на базі Острозької академії диспут на тему “Баланс корпоративної та журналістської етики в освітньому середовищі”.

Як повідомляв ІМІ, 11 жовтня журналістка острозького видання Ostroh.Info, яка водночас є студенткою Острозької академії, надіслала офіційний інформаційний запит до Острозької академії. Замість відповіді ректор Ігор Пасічник зібрав студентів, аби розкритикувати вчинок їхньої одногрупниці.

Звернувшись до студентів, він сказав: “Якщо вас щось цікавить, то підходьте до мене і питайте. Але якщо ви до мене не звертались по даному питанню особисто і робите запит, то якби це була моя дитина, я б її просто відлупцював”.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!