ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Reddit заблокував майже тисячу акаунтів російської "фабрики тролів"

11.04.2018, 15:22
Фото - radiosvoboda.org

Сервіс Reddit заблокував 944 акаунти, ймовірно пов’язаних з так званою “фабрикою тролів” - “Агентством досліджень інтернету”. Про це повідомив головний виконавчий директор порталу Стів Хафман, інформує Радіо Свобода.

Хафман зазначив, що деякі із заблокованих користувачів мали істотний вплив на роботу сайту, і опублікував посилання на ці акаунти.

“Ми вирішили зробити так, щоб зараз вони були видні вам, проте з часом вони і їхній контент будуть вилучені з Reddit”, - написав Хафман.

У США “Агентство досліджень інтернету” звинувачують у розміщенні недостовірної інформації під час президентської кампанії 2016 року. На початку березня комітет Сенату з розвідки викликав представників Reddit для бесіди у справі про ймовірне втручання Росії у вибори в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, на початку квітня Facebook заблокував понад 270 сторінок російського “Агентства досліджень інтернету” (IRA), які, за даними соцмережі, використовувалися для політичного впливу на користувачів із Росії та російськомовних жителів країн-сусідів Російської Федерації, серед яких і Україна.

На початку серпня 2017 року спецпрокурор США Роберт Мюллер скликав велику колегію присяжних для розслідування “російського сліду” у виборах американського президента в 2016 році. Мюллер з’ясовує, чи мала місце змова штабу Дональда Трампа з Кремлем з метою підірвати позиції суперника Трампа від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Москва свою причетність до виборів в інших державах відкидає.

Liked the article?
Help us be even more cool!