ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція ZAXID.NET звернулася до правоохоронців щодо спроби перешкоджання

12.12.2019, 17:07
Фото – ZAXID.NET
Фото – ZAXID.NET

Редакція інтернет-видання ZAXID.NET звернулася 12 грудня до правоохоронців через спроби перешкоджання журналістській діяльності з боку радикально налаштованих представників кількох львівських громадських організацій. Про це повідомляється на сайті видання.

У зверненні видання просить забезпечити можливість повноцінної роботи редакції і гарантувати безпеку журналістів.

Як зазначає редакція, йдеться про активну діяльність у Львові кількох десятків членів різних громадських угруповань протягом останнього року. 

Зокрема, видання повідомляє, що сьогодні, 12 грудня, група членів різних громадських організацій штурмом увірвалася на сесію Львівської міської ради з вимогами видалити із сайту ZAXID.NET кілька публікацій: сюжет “Львівські тітушки – хто вони?” та спецпроєкт “Ідентифікація тітушок”. Окрім того, вимагали від депутатів загалом “дати оцінку” публікаціям ZAXID.NET.

Раніше, зазначає видання, у грудні 2018 року, переважно ці ж люди намагалися силою увірватися в редакцію ZAXID.NET.

“Такі дії розцінюємо як пряму загрозу здоров'ю і життю співробітників редакції, а також як спроби перешкоджання журналістській діяльності. Просимо вас забезпечити дотримання законності, а також за необхідності охорону редакції і журналістів видання”, – йдеться у зверненні ZAXID.NET, яке підписав головний редактор видання Олег Онисько.

Відповідне звернення редакція надіслала голові Нацполіції України Ігорю Клименку, Генеральному прокурору України Руслану Рябошапці та голові СБУ Івану Баканову.

Liked the article?
Help us be even more cool!