ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція сайту “Житомир.info” повідомила про DDoS-атаку

22.11.2021, 10:11
Фото: Tim Käbel / Unsplash
Фото: Tim Käbel / Unsplash

Одне з найпопулярніших інтернет-видань Житомирської області “Житомир.info” зазнало DDoS-атаки. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила головна редакторка сайту Тамара Коваль.

Атака розпочалася близько 16-ї години 19 листопада.

По коментар представниця ІМІ в Житомирській області звернулася до генеральної директорки РА “Житомир.info” Юлії Новицької. Вона зазначила, що наразі фахівці з’ясували, що надходить велика кількість запитів з однієї IP-адреси, розлогіший коментар пообіцяла надати, коли матиме детальнішу інформацію.

Згодом на Facebook-сторінці видання з’явилося таке офіційне повідомлення: “Фахівці підтвердили, що на наш сайт здійснюється DDoS-атака. Такого не було майже чотири роки, і ось знов. Ми відіб'ємо її і повернемося до вас”.

20 листопада редакція повідомила, що відбила DDoS-атаку, але втратила всі новини за 17–19 листопада.

Як повідомляв ІМІ, остання хакерська атака на сайт “Житомир.info” відбулася наприкінці грудня 2016 року. Пізніше Державна служба спецзв'язку підтвердила, що це дійсно була цілеспрямована DDoS-атака.

За інформацією, яка міститься на офіційній Facebook-сторінці “Житомир.info”, сайт також атакували в грудні 2013 та в жовтні 2014 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!