ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція сайту 0532.ua отримала листа про блокування на території рф

04.07.2022, 10:15
Фото - picture-alliance/chromorange/C.Ohde/DW
Фото - picture-alliance/chromorange/C.Ohde/DW

Редакція сайту міста Полтава 0532.ua отримала від Роскомнадзору повідомлення про обмеження доступу до ресурсу. росія звинувачує полтавське медіа у недостовірному, на думку рф, висвітленні війни. 

Лист на своїй фейсбук-сторінці опублікував власник видання Юрій Бойко.

У листі причиною блокування вказують таке: “Неправдиві повідомлення про акти тероризму чи інша недостовірна інформація суспільного значення, яку поширюють під виглядом достовірної інформації, яка створює загрозу нанесенню шкоди життю, здоров'ю громадян, несе загрозу масового порушення громадського порядку…”.

Листа редакція отримала на електронну пошту двома мовами – російською та англійською ще місяць тому, побачили його лише зараз. 

В коментарі регіональній представниці ІМІ Юрій Бойко зазначив, що і надалі працюватимуть на перемогу України і що “недаремно журналісти  в перші місяці війни ночували в офісі”.

“Вважаю, що це достойна нагорода всьому колективу сайту 0532.ua. Це означає, що недаремно журналісти в перші місяці війни ночували в офісі. Ми отримали листа із раші, від Роскомнадзора! Я цей лист хочу взяти в рамочку і повісити в редакції!. Генпрокурор рф вважає, що сайт Полтави 0532.ua розповсюджує недостовірну інформацію про війну і дестабілізує обстановку в рф. Обіцяємо її дестабілізувати до Перемоги України! Слава Україні!”, – написав він.

На лист редакція, за словами Юрія Бойка, не відповідала, але планує надіслати побажання піти слідом за російським кораблем.

Liked the article?
Help us be even more cool!