ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція “Район in.ua” заявила про зовнішнє втручання та спробу знищити матеріали сайту

12.11.2019, 10:15
Фото – fakty.ictv.ua
Фото – fakty.ictv.ua

Редакція волинського сайту “Район in.ua” повідомила про зовнішнє втручання та спробу знищити всі матеріали, опубліковані за чотири роки існування cайту. Про це повідомляється на сторінці видання у фейсбуку.

У редакції зазначили, що сайт, який має районну мережу, зазнав зовнішнього втручання ввечері 8 листопада.

“Технічні спеціалісти сайту відновили 99,99% втраченої інформації. Редакція вже налагодила роботу у звичному режимі і готує звернення в правоохоронні органи”, – йдеться в повідомленні.

Головна редакторка “Район in.ua” Наталія Пахайчук розповіла регіональній представниці ІМІ, що працювала спеціальна програма, яка знищувала інформацію на сайті з 19:17 до 21-ї години. 

“Усе зникло одномоментно о 21-й годині. Наші програмісти відновили інформацію за годину, оскільки ми мали бекап-копію сайту. Ми не виключаємо ні хуліганства, ні політичних мотивів. У нас останнім часом було кілька матеріалів, які могли комусь не сподобатись”, – зазначила вона.

Водночас Пахайчук уточнила, що в поліцію редакція ще не зверталася, але впродовж тижня напише заяву до правоохоронних органів.

Завідувач сектору комунікації Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль повідомив представниці ІМІ, що наразі ніхто з редакції не звертався до поліції. 

“Ми виявили під час моніторингу інтернету публікацію, пов'язану з цією подією, відповідно вона зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка”, - зазначив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!