ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція Dnepr.info повідомила, що під час обшуків правоохоронці перешкоджали журналістам

22.06.2020, 15:50
Фото – dnepr.info
Фото – dnepr.info

Інтернет-видання Dnepr.info повідомило, що під час обшуків правоохоронці не пускали до приміщення редакції редактора видання та журналістів міських ЗМІ. Про це повідомляється на сайті Dnepr.info.

“Представник СБУ виштовхав їх з поверху, де знаходиться офіс редакції. Правоохоронець застосував силу, перешкоджав журналістській діяльності і ледь не розбив камери операторів”, – написало видання. 

До офісу Dnepr.info разом з редактором намагалися потрапити журналісти телеканалів D1, “Дніпро ТВ” і сайту “Дніпро Оперативний”. 

За інформацією видання, під час обшуку правоохоронці забрали вінчестери з робочих комп'ютерів, блокноти та особисті документи. На момент обшуку в редакції перебували керівництво і менеджер з реклами Dnepr.info, їх не випускали з приміщення.

Як повідомляв ІМІ, 19 червня правоохоронці Дніпра в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом зловживання службовим становищем посадовцями комунального підприємства міськради під час проведення державних закупівель, що спричинило державі тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України), провели низку обшуків, зокрема в офісному приміщенні одного з місцевих засобів масової інформації. Під час обшуку в офісі ЗМІ, повідомляє прокуратура, вилучено документацію, що стосується договорів, укладених з усіма переможцями тендерів, ключі електронного цифрового підпису фізичних осіб – підприємців та їхні печатки. 

Liked the article?
Help us be even more cool!