ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підозрюваного в держзраді Кузьміна відкликали з посади члена Комітету інформполітики

07.10.2022, 18:00
Фото – LIGA.net
Фото – LIGA.net

Верховна Рада внесла зміни до складу парламентських комітетів, зокрема відкликала Рената Кузьміна з посади члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Відповідну постанову №8101 на засіданні 6 жовтня підтримали 253 народні депутати, повідомляє Укрінформ.

“Відкликати з посади члена відповідного комітету Верховної Ради України дев’ятого скликання... Кузьміна Рената Равелійовича – народного депутата України, позафракційного, з посади члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики”, – йдеться в документі.

Також парламент звільнив від обов’язків члена Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександра Качного (“Платформа за життя та мир”) та призначив його членом Комітету з питань бюджету.

У складі Комітету з питань свободи слова також відбулися зміни: Тетяна Циба (“Слуга народу”) перейшла до Комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, а Антон Швачка (“Слуга народу”) – до Комітету з питань цифрової трансформації. Відтак у комітеті свободи слова залишилося троє членів: голова Нестор Шуфрич (входив до ОПЗЖ), його заступник Євгеній Брагар (“Слуга народу”) і секретар Сергій Швець (“Слуга народу”).

Як повідомляв ІМІ, Офіс генерального прокурора оголосив підозру в державній зраді народному депутату України Ренату Кузьміну. За даними слідства, депутат напередодні та після початку повномасштабного вторгнення РФ розміщував у ЗМІ пропагандистські матеріали на шкоду Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!