ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прихильника "русского мира" з Львівщини засуджено до п'яти років позбавлення волі

24.04.2023, 12:54

У Червонограді Львівської області суд визнав винним місцевого жителя в незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, а також публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Вирок суду – п'ять років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Прокурори довели, що в лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну, чоловік вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною символікою.

Під час обшуків у його квартирі та гаражі правоохоронці вилучили "коктейлі молотова", обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до гладкоствольної та нарізної бойової зброї. Окрім цього, у чоловіка найшли зразки форми правоохоронних органів, комуністичну та проросійську символіку, журнали з пропагандою "руського миру", а також ножі та різні спецзасоби (зокрема, кайданки, електрошокер).

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Як повідомляв ІМІ, Рівненський міський суд оголосив вирок "начальнику відділу культури" окупаційної адміністрації Старобільського району Луганської області Олександру Кельшу – 10 років позбавлення волі із забороною обіймати по­са­ди в ор­га­нах дер­жав­ної влади, дер­жав­но­го управління, місце­во­го са­мо­в­ря­ду­ван­ня, пов’язані з освітньою, куль­тур­ною та спор­тив­ною діяльністю на­се­лен­ня, стро­ком 15 років та з конфіскацією майна. 

Liked the article?
Help us be even more cool!