ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Прямий” інсценував збройне захоплення студії у прямому ефірі

08.11.2019, 11:21
Фото - Гордон
Фото - Гордон

Увечері 7 листопада у студії телеканала “Прямий” розіграли гостей студії і телеглядачів, влаштувавши сценку зі спробою збройного нападу, повідомляє Еспресо.TV.

Під час телемарафону “Атака на свободу слова” у студію забігли троє чоловіків, одягнених у камуфляж. В руках у них нібито була зброя.

“Стояти всім! Усім спокійно, де Вересень? Де Вересень, я питаю? Миколо? Живий?”, – кричав один з так званих нападників.

Ведучий у цей час лежав на підлозі, гості були на своїх місцях, а глядачі ховалися за декораціями. Судячи з облич глядачів, деякі з них не були готові до цієї ситуації і були налякані. Потім “нападники” зробили селфі з ведучими й утекли.

Як повідомляв ІМІ, 7 листопада телеканал “Прямий” повідомив про обшуки у власника телеканалу Володимира Макеєнка.

В ДБР повідомили, що обшуки у власника телеканалу “Прямий” Володимира Макеєнка відбуваються у рамках кримінального провадження щодо купівлі-продажу каналу і не стосуються журналістів каналу.

Державне бюро розслідувань проводить розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого зловживання Президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканала. Кримінальне провадження порушено за заявою екс-заступника глави адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Liked the article?
Help us be even more cool!