ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Провайдери почали блокувати сайт, на який після санкцій переїхала "Страна.ua"

25.08.2021, 14:01
Фото – detector.media
Фото – detector.media

Мобільні оператори почали блокувати сайт strana.news, на якому видання "Страна.ua" виходило після блокування основного сайту, повідомляє “Детектор медіа”

Як пише видання, наразі сайт перестав відкриватися під час використання мобільного інтернету від Vodafone та "Київстару". Також є проблеми з доступом для абонентів Lifecell.

Водночас не всі провайдери домашнього інтернету блокують доступ до ресурсу. Зокрема, в абонентів "Укртелекому" та "Бесту" сайт відкривається, в абонентів провайдера "Адамант" та низки інших – ні.

Під час спроби зайти на сайт з'являється повідомлення, що доcтуп заблоковано за рішенням РНБО.

Як повідомляв ІМІ, 21 серпня Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) від 20 серпня "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

20 серпня Рада нацбезпеки і оборони запровадила санкції проти подружжя Шаріїв – Анатолія і Ольги та головного редактора видання "Страна.ua" Ігоря Гужви. Під заборону також потрапило видання "Страна.ua". 21 серпня інтернет-провайдери почали блокувати сайт цього видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!