ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт "Страни.ua", що потрапив під санкції РНБО, почали блокувати

21.08.2021, 13:08
Фото – скріншот із сайту "Страни"
Фото – скріншот із сайту "Страни"

Інтернет-провайдери почали блокувати сайт "Страна.ua" Ігоря Гужви, який 21 серпня потрапив під санкції Ради національної безпеки і оборони, повідомляє "Детектор медіа".

Сторінка видання недоступна для клієнтів Lanet та "Воля". Під час переходу на сайт користувачів сповіщають про відсутність зв’язку із сайтом.

Саме ж видання вже заявило про відкриття сайту за новою вебадресою. Але додало, що невідомо, скільки нова адреса залишатиметься доступною.

Гужва і Шарій негативно зреагували на санкції, заявивши, що це утиски свободи слова. Загалом вони обвинувачують президента Володимира Зеленського: мовляв, це його ініціатива.

Як повідомляв ІМІ, 20 серпня Рада нацбезпеки і оборони запровадила санкції проти подружжя Шаріїв – Анатолія і Ольги та головного редактора видання Страна.ua Ігоря Гужви.

До санкційного списку також потрапили Бондаренко Алла Іванівна, Солнцева Галина Володимирівка та Лукашина Любов Юріївна. Останні дві пов’язані з Ігорем Гужвою. Так, саме на його дружину Солнцеву зареєстровано ТОВ "Ласмак", яке володіє виданням "Страна.ua". Це видання потрапило під заборону. 

Окрім того, санкції запровадили проти ТОВ "Маджері", яке пов’язане з "Ласмак" та ТОВ "Смарт медіа мережа".

Liked the article?
Help us be even more cool!