ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Противник аналізує наслідки ураження: у КМДА закликали не викладати фото, відео наслідків атак

18.10.2022, 11:54
Фото - Facebook-сторінка Віталія Кличка
Фото - Facebook-сторінка Віталія Кличка
Київська міська військова адміністрація закликала людей не робити росіянам послугу та не поширювати наслідки ударів по об’єктах критичної інфраструктури.

Про це КМВА повідомляє у Телеграм-каналі.

"Вранці Київ вкотре зазнав ракетних ударів. Понад тиждень росія намагається вразити об’єкти цивільної інфраструктури. "Мета – залишити нас без тепла, без світла, без води. Противник хоче посіяти паніку. Але йому це не вдасться", - наголошують у військовій адміністрації.

"Ми закликаємо киян – не викладайте фото та відео в телеграм-канали, соціальні мережі! Так ви допомагаєте противнику аналізувати наслідки ураження. Ми звертаємося до всіх: не робіть росіянам послугу, не поширюйте наслідки ударів по об’єктах критичної інфраструктури", - зазначають у КМВА.

Як пояснив раніше військовий, головний редактор InfoCar Павло Кашчук, фотографії збитих дронів, на яких видно їхні номери, допомагають росіянам корегувати маршрути для атаки.

"По цих номерах потім вираховується успішність маршрутів. І точних прильотів буде все більше. Навіть якщо по фото неясно, куди дрон упав, то вже сам факт, що дрон номер ХХХ долетів до Києва, вже дуже важлива інформація для ворога – значить його маршрут був вірним і він обійшов ППО по дорозі, значить цим маршрутом принаймні сьогодні можна кидати ще десяток дронів. "Шахеди" зазвичай відправляють по п'ять штук на ціль чи на район, але йти можуть різними маршрутами на різних висотах. Далі моніторяться соцмережі й визначаються успішні варіанти", – написав Кашчук. 

Liked the article?
Help us be even more cool!