ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прославляв дії військових рф на території України та виправдовував збройну агресію рф – підозрюється мешканець Южноукраїнська

16.12.2022, 11:00
Фото - Миколаївська обласна прокуратура
Фото - Миколаївська обласна прокуратура

Правоохоронці повідомили про підозру жителю Южноукраїнська Миколаївської області у виправдовуванні, визнанні правомірною збройної агресії РФ проти України, а також глорифікації її учасників, вчиненому повторно.

Про це повідомила пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, з березня по червень цього року чоловік у власному акаунті забороненої в Україні соціальної мережі "Однокласники" публікував дописи, у яких глорифікував військових РФ, а також матеріали, які виправдовували та визнавали правомірною їхню агресію проти України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.

У разі доведення вини йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв ІМІ, Правоохоронці заблокували роботу одеського провайдера, який транслював пропагандистське російське телебачення попри заборону РНБО. Власників підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України.

Liked the article?
Help us be even more cool!