ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проросійський тг-канал повідомив про контузію Монтян унаслідок удару дрона

Колишня українська адвокатка Тетяна Монтян, підозрювана в публічних закликах до повалення та насильницької зміни конституційного ладу України, отримала контузію внаслідок влучання дрона-камікадзе. Про це пише один з проросійських Telegram-каналів.

Як ідеться в повідомленні, Монтян їхала в автомобілі неподалік лінії фронту. У певний момент поруч з авто вибухнув нібито український FPV-дрон. 

Як повідомляв ІМІ, у лютому 2023 року правоохоронці повідомили про підозру адвокатці Тетяні Монтян за систематичне публічне підтримання Росії. Її підозрюють у публічних закликах до повалення та насильницької зміни конституційного ладу України, території та державного кордону України, підтримки рішень, дій держави-агресора.

У лютому 2022 року Тетяна Монтян виступила на засіданні Ради Безпеки ООН на запрошення Росії. Вона назвала Україну “колонією колективного Заходу”, звинуватила Захід у спробі втягнути Росію у війну, а Україну – в “обстрілі ста тисяч людей”. Також заявила, що Київ, який назвала “київським режимом”, ніколи не збирався виконувати Мінські угоди, а лише брав перерву, щоб зміцнити армію і спробувати відбити “ЛНР” та “ДНР” силою.

Крім того, Монтян неодноразово їздила на території тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Обвинувальний акт щодо Монтян правоохоронці вже передали до суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!