ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандистський телеканал НТВ повідомив про поранення своїх співробітників в Україні

Російський пропагандистський телеканал НТВ повідомив у телеграм-каналі про поранення своїх співробітників в окупованому селищі Гольмівський (Донецька область).

У першому повідомленні йшлося про трьох співробітників - “кореспондента” Олексія Івлієва та ще двох співробітників.

Співробітник пропагандистського телеканалу НТВ Олексій Івлієв/Фото - тг-канал НТВ
Фото - скрін з тг-каналу пропагандистського телеканалу НТВ про поранення його співробітників

У другому повідомленні крім Івлієва згадувався оператор Валерій Кожин. Третій поранений – офіцер супроводу. Його ім'я не називають.

Фото - скрін з тг-каналу пропагандистського телеканалу НТВ про поранення його співробітників

У коментарях до повідомлення про поранення співробітників інтернет-користувачі зауважують, що співробітники НТВ одягнені у камуфльований одяг. Отже, їх легко сплутати з військовими. 

Нагадаємо, людина, яка перебуває у військовій формі, розцінюється як комбатант, натомість журналісти маркують свій одяг наліпками “преса”.

Фото - скрін з тг-каналу пропагандистського НТВ, де обговорюють камуфльований одяг його співробітників

Також нагадаємо, що, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл. Російські діячі, які приїздять на окуповані території задля пропаганди або матеріально підтримки російської армії, такого дозволу не мають.

Як повідомляв ІМІ, 10 червня 2024 року губернатор Бєлгородської області (Росія) Вячеслав Гладков повідомив, що на міні в російському місті Шебекіно підірвався оператор пропагандистського телеканалу “Россия 24”.

У травні у Вовчанську (Харківська область) дістав поранення телеоператор пропагандистської ВГТРК Олександр Пушин.

А в листопаді 2023 року російський пропагандист, так званий воєнкор “Россия 24” Борис Максудов помер дорогою до лікарні, після того як потрапив під обстріл у Запорізькій області, куди приїхав незаконно.

Liked the article?
Help us be even more cool!