ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський пропагандист із ВГТРК дістав поранення у Вовчанську

Пропагандист Олександр Пушин. Фото – regnum.ru

Російські пропагандисти повідомляють про поранення телеоператора пропагандистської ВГТРК Олександра Пушина у Вовчанську Харківської області. 

Він разом зі своїм колегою з ВГТРК Євгеном Поддубним супроводжували у Вовчанську російських військових, про що останній розповів кремлівському РИА Новости. 

За словами Поддубного, під машиною, в якій вони їхали Вовчанськом, спрацювала міна українських військ, пробивши колесо. Пушин отримав осколкове поранення в ногу. Зараз пропагандиста евакуювали до Бєлгородської області.

Сайт murman.tv пише, що Пушин з Мурманська, є громадянином Росії.

Нагадаємо, росіяни розпочали наступ на Харківщину о 5-й ранку 10 травня 2024 року. Вони спробували прорвати українську лінію оборони під прикриттям бронетехніки, повідомило Міністерство оборони України.

Також нагадаємо, що, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл. Російські діячі, які приїздять на окуповані території задля пропаганди або матеріально підтримки російської армії, такого дозволу не мають.

Як повідомляв ІМІ, у листопаді російський пропагандист, так званий воєнкор “Россия 24” Борис Максудов помер дорогою до лікарні, після того як потрапив під обстріл у Запорізькій області, куди приїхав незаконно.

Liked the article?
Help us be even more cool!