ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пресслужба ВР оприлюднила правила акредитації для журналістів на період до 3 квітня

13.03.2020, 13:31
Фото – Ян Доброносов
Фото – Ян Доброносов

Пресслужба Верховної Ради оприлюднила правила акредитації для ЗМІ на період до 3 квітня. Про це повідомляється на сайті парламенту. 

Так, із 13 березня до 3 квітня 2020 року допуск журналістів та технічних працівників засобів масової інформації здійснюється за тимчасовими картками акредитації на пред’явника. Телеканали отримають по дві картки (для журналіста та оператора); інформаційні агентства, радіо та інтернет-видання – по одній;

Журналісти матимуть можливість працювати виключно в кулуарах третього поверху будівлі за вул. М. Грушевського, 5, пресцентр.

Трансляція пленарних засідань, засідань комітетів і тимчасових слідчих комісій, Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) здійснюватиметься парламентським телеканалом "Рада".

Брифінги голів комітетів, керівників депутатських фракцій та інших народних депутатів України відбуватимуться в пресцентрі парламенту (третій поверх кулуарів Верховної Ради).

У пресцентрі парламенту (третій поверх кулуарів Верховної Ради) встановлено телевізори для онлайн-трансляції засідань Ради.

Фото- та відеоматеріали викладатимуться на офіційному сайті Верховної Ради, у разі необхідності додаткових матеріалів можна звернутися до пресслужби ВР.

Для оформлення акредитаційних карток необхідно зареєструватися на офіційному сайті в розділі "Акредитація" або e-mail: [email protected]

Картки акредитації на ЗМІ можна отримати починаючи з 13-ї години 13 березня за адресою: вул. М. Грушевського, 26/1, готель "Київ", к. 507.

Також картки акредитації можна отримати 16 березня на першому під’їзді будівлі за вул. М. Грушевського, 5.

Тел. для довідок 255-35-87, Хицюк Олеся Миколаївна, e-mail [email protected]

Як повідомляв ІМІ, 12 березня голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби", згідно з яким, зокрема, журналістам дозволено перебувати на період карантину лише в пресцентрі парламенту. 

Liked the article?
Help us be even more cool!