ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поява Льовочкіна серед акціонерів «Інтера» стала несподіванкою для Хорошковського

27.02.2013, 23:56

Поява Сергія Львовчкіна в числі акціонерів медіагрупи «Інтер» стала несподіванкою для Валерія Хорошковського. Про це Хорошковський розповів в інтерв'ю «Телекритиці».

Як зазначив Хорошковський, він вів перемовини й укладав угоду лише з Дмитром Фірташем. «А те, що всередині є Сергій Володимирович Льовочкін - це вже їхні відносини, мені про це невідомо», - сказав він.

На уточнююче запитання, чи стала поява Львочкіна в числі акціонерів групи для нього несподіванкою, він відповів: «Так, несподіванкою».

Хорошковський заперечив чутки з високопосадових джерел про те, що Львочкін якимось чином був присутнім серед акціонерів раніше: «Це неправда».

Також Хорошковський вважає, що Світлана Плужникова продовжує володіти 10% акцій каналу «Інтер». «Принаймні, на зборах акціонерів завжди фіксувалася її частка 10%, і від неї завжди був представник», - сказав він.

Нагадаємо, 1 лютого структури Дмитра Фірташа стали співвласниками медіа-холдинга Валерія Хорошковського, куди входить канал "Інтер". Раніше прес-служба телеканалу "Інтер" повідомляла, що угода про продаж медійної групи була укладена виходячи з оціночної вартості 2,5 мільярди доларів США.

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер»

Частка голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна в медіагрупі «Інтер» становить 20%.

Liked the article?
Help us be even more cool!