ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Льовочкин став власником 20% медіагрупи "Інтер"

07.02.2013, 12:20

Частка голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна в медіагрупі «Інтер» становить 20%. Про це повідомив Льовочкін на зустрічі із журналістами в Адміністрації президента.

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». «Новими акціонерами компанії Inter Media Group Limited стануть компанії, які належать Дмитру Фірташу і Сергію Льовочкіну. Останній після завершення угоди передає акції телегрупи, що належать його компанії, в управління GDF Media Limited», - повідомила прес-служба Group DF. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.
 
За словами Льовочкіна, історія придбання каналу розпочалася ще в січні 2006 року і мала декілька етапів. «Сьогодні угода про придбання "Інтера" завершена, володіння медіа-активом приведене до зрозумілої структури, спрощено юридичний бік питання. Взагалі, український медіабізнес має бути транспарентним і зрозумілим з точки зору власності. Відкритість і прозорість - головні принципи, на яких має будуватися медіавласність», - підкреслив Льовочкін.
 
1 лютого структури Дмитра Фірташа стали співвласниками медіа-холдинга Валерія Хорошковського, куди входить канал "Інтер". Раніше прес-служба телеканалу "Інтер" повідомляла, що угода про продаж медійної групи була укладена виходячи з оціночної вартості 2,5 мільярди доларів США. 
Liked the article?
Help us be even more cool!