ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фірташ став власником "Інтера"

01.02.2013, 05:38

Структури Дмитра Фірташа стали співвласниками медіа-холдинга Валерія Хорошковського, куди входить канал Інтер. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої джерела.

За їхніми словами, угода була укладена у п'ятницю, 1 лютого 2013 року, а офіційна інформація з цього приводу має бути оприлюднена о 15 годині.

У січні 2009 року Хорошковський заявив у інтерв'ю "Українській правді", що Фірташ має опціон на придбання половини його акцій медіа-групи.

"У Дмитра є опціон з досить складними умовами на придбання 50% групи UA Inter Media Group Limited. Він виник, коли ми купували канали К1, К2 і Мегаспорт", - сказав тоді Хорошковський.

Пізніше у прес-службі телеканалу Інтер підтвердили дану інформацію.

"Сьогодні Компанія K.H. Media Limited, що належить Валерію Хорошковському, уклала угоду щодо продажу 100% акцій компанії Inter media group limited виходячи з оціночної вартості 2,5 мільярди доларів США", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Таким чином, контроль над телеканалами Інтер, НТН, К1, МЕГА, Ентер-фільм, К2, Піксель та MTV перейде до GDF Media Limited після отримання відповідного дозволу Антимонопольного комітету.

"За умов що склалися, я не маю можливості забезпечувати розвиток групи і саме ці обставини стали моєю головною мотивацією щодо продажу", - цитує Хорошковського прес-служба.

Liked the article?
Help us be even more cool!