ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Постраждала від ракетного удару у Вінниці не позиватиметься проти фіксера Антона Кудінова

20.07.2022, 10:46
Фото – скриншот з телеграм-каналу fixers inform
Фото – скриншот з телеграм-каналу fixers inform

Постраждала від ракетного удару у Вінниці Ірина Дмитрієва, мама загиблої дівчинки Лізи, не позиватиметься проти фіксера Антона Кудінова, який опублікував відеозапис із палати інтенсивної терапії з уривками інтерв’ю Ірини. 

Про це “Детектору медіа” сказала дружина брата Ірини Вікторія Дмитришина.

“Іринка попросила, щоб наша сім’я не втручалася, не розбиралась і взагалі залишила в спокої цього чоловіка. Вона не хоче цих розборок, і ми це розуміємо і приймаємо. Тому на прохання Іри ніякого позову до суду від родини не буде. Сподіваюся, що хтось таки знайде відповіді на ці запитання”, – розповіла Вікторія.

Раніше Вікторія Дмитришина казала, що родина позиватиметься проти Антона Кудінова, адже він, за її словами, без дозволу потрапив до палати Ірини разом зі знімальною групою телеканалу RAI News 24 та записав інтерв’ю пораненої жінки. 

Нагадаємо, заступниця директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Тетяна Бондаренко заявила, що фіксер італійського телеканалу RAI News 24 Антон Кудінов не отримував дозволів ОВА на інтерв’ю з постраждалою від російського ракетного удару Іриною Дмитрієвою. 

16 липня 2022 року фіксер італійського телеканалу RAI News 24 Антон Кудінов виклав на своїй фейсбук-сторінці відеоінтерв’ю з Іриною Дмитрієвою, яка під час ракетного удару по Вінниці 14 липня  втратила доньку та сама зазнала тяжких поранень. За викладене відео з потерпілою Антон Кудінов зазнав критики. Проте він стверджував, що та “дала згоду на інтерв'ю і надала разом з родиною додатковий контент” для нього. В інтерв’ю Суспільному мати Ірини Дмитрієвої сказала, що її дочці не говорять про смерть дитини через заборону лікарів, адже, мовляв, ця новина може її вбити.

Liked the article?
Help us be even more cool!