ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко позиватиметься проти Гордона. Останній готовий до суду

13.05.2021, 12:54
Фото – dymka.com.ua
Фото – dymka.com.ua

Експрезидент, народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко судитиметься із засновником видання “Гордон” Дмитром Гордоном за наклеп. Гордон пригадав Порошенку Медведчука і заявив про готовність судитися.

Про наміри Порошенка щодо суду повідомив на брифінгу 12 травня його адвокат Ілля Новіков, повідомляє Громадське.

За словами Новікова, позов стосуватиметься слів Гордона на ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” від 7 травня, де той розповідав про події 2014 року, зокрема бої за Маріуполь.

На ток-шоу Гордон заявив, що місто врятували зусиллями добровольчого полку “Азов”, а “керівництво України уклало злочинну угоду з керівництвом Росії”.

“Порошенко з Путіним домовились, я вважаю, про те, що Маріуполь здати. Армії було видано наказ вийти з Маріуполя”, – сказав тоді Гордон.

На думку Новікова, твердження Гордона, попри уточнення “я вважаю”, можна розцінювати як наклеп.

“У Дмитра Гордона є давня історія його коментарів щодо політики п’ятого президента. Ніхто не оскаржує його права не любити Порошенка і говорити про це. Однак ідеться про зловживання “свободою слова”, – сказав адвокат Порошенка.

У відеоблозі-відповіді Дмитро Гордон заявив, що, на його думку, річ не в Маріуполі, а заздрості п’ятого президента, бо блогер нещодавно випустив власні цукерки, а також пригадав нібито зв’язки Порошенка й Віктора Медведчука.

“У будь-якому разі суд з Петром Олексійовичем Порошенком стане захопливим видовищем, за яким в онлайн-режимі спостерігатимуть мільйони людей у всьому світі”, – вважає Гордон і “тисне руку й “обіймає” Порошенка.

Видання нагадує, що в лютому Порошенко доручав адвокатам розглянути можливість позову проти тих, хто, за його словами, поширює неправдиву інформацію щодо його ставлення до партії “Опозиційної платформи – За життя” та голови її політради Віктора Медведчука.

Liked the article?
Help us be even more cool!